TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, depremzedelerle buluştu

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Hatay'ın Defne ilçesindeki konteynır kentlerdeki depremzedelerle bir araya geldi. Depremzedelere dayanışma ve destek amacıyla Seyhan Belediyesi tarafından hazırlanan yardım paketleri dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, depremzedelerle buluştu

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Hatay'ın Defne ilçesindeki konteynır kentlerdeki depremzedelerle buluştu. "Yüzyılın felaketi" olarak adlandırılan depremlerin ardından Seyhan Belediyesi tarafından hazırlanan yardım paketleri, Başkan Akay ve Mavi Ekipler tarafından depremzedelere dağıtıldı.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, depremzedelerle buluştu 2

Seyhan Belediyesi'nin kendi tesislerinde ürettiği peynir, temel temizlik ürünleri, hijyenik ped, sebze fideleri, torf, kompostlar ile kış mevsiminin zorlu koşullarıyla mücadele için battaniye, mat ve sünger yataklar, konteynır kentlerde yaşayan depremzedelere ulaştırıldı. Başkan Akay, depremzedelerle bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, depremzedelerle buluştu 3

Depremin neden olduğu yıkımın yaralarının sarılması adına Seyhan Belediyesi'nin tüm imkanlarıyla dayanışma çalışmalarını sürdüreceğini belirten Başkan Akay, depremzedelere moral ve destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, depremzedelerle buluştu 4

Ayrıca, 6 Şubat'ın yıldönümünde Seyhan Belediyesi Hizmet Binası ve Pınar Camisi önünde, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına lokma dökülüp, dağıtıldı. Başkan Akay, depremin acısını birlikte hissetmek adına bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, depremzedelerle buluştu 5

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.