TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyhan Belediyespor'dan Süper Lig'e yükseliş

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm takımı, Konya'da düzenlenen Spor Toto Atletizm Birinci Lig final yarışlarında şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2023 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Seyhan Belediyespor'dan Süper Lig'e yükseliş

İBRAHİM BAYSAL

ADANA (İLKHABER) - Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm takımı, Konya'da 26-27 Ağustos tarihleri arasında yapılan Spor Toto Atletizm Birinci Lig final yarışlarında şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldi. Takım, şampiyonluk kupası ile birlikte Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ı ziyaret ederek teşekkür etti.

"SÜPER LİGDE KALICI OLMALIYIZ"

Başkan Akay, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada atletizmin önemini vurgulayarak, bu spor dalına verdikleri destekten bahsetti. Aynı zamanda Seyhan Belediyespor Kulübü'nün Süper Lig'deki tek Adana temsilcisi olduğunu hatırlattı ve takımın başarısını sürdürmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti. Başkan Akay, "Süper Ligde kalıcı olmalıyız ve başarılı bir şekilde temsil etmeliyiz" dedi.

TEŞEKKÜR VE ARMAĞAN

Kadın Atletizm takımı, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edip, şampiyonluk kupasını Akay’a armağan ettiler. 


Seyhan Belediyespor Kulübü’nün Süper Lig’deki tek Adana takımı olduğunu belirten Başkan Akay, "Kulübümüzün ligde kalıcı ve başarılı olması için imkanlar dahilinde desteğimizi sürdüreceğiz. Başarıya gidilen yolda takımımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

64fadf7ea9b4b

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.