TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyhan'da mahalle ziyaretleri sürüyor

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, bir günde 5 mahalleyi ziyaret ederek muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2023 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2023 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Seyhan'da mahalle ziyaretleri sürüyor

İBRAHİM BAYSAL

ADANA (İLKHABER)- Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, belediye bürokratlarıyla birlikte 2000 Evler, Tellidere, Dumlupınar ve Gülpınar mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve vatandaşlardan belediyeden hizmet taleplerini dinleyen Akay, bürokratlarına gerekli talimatları verdi.

2000 EVLER MAHALLESİ (3)

Akay, mahalle ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, "Adana'nın kalbi olan Seyhan'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için katılımcılığı önemsiyoruz. Mahallelerimizde muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın görüşleri doğrultusunda hizmetleri planlayıp hayata geçiriyoruz. Her şey Seyhan ve Seyhanlı için" dedi.

Muhtarlardan mahallelerin ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgiler alan Akay, daha sonra mahalle esnafına ve vatandaşlara hayırlı işler diledi.

GÜLPINAR MAHALLESİ

Başkan Akay, "Mahallelerin sorunlarını en iyi muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz biliyor. Bu nedenle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte hizmetlerimizi öncelik sırasına göre planlıyor, ardından hızlıca hayata geçirmek için çalışmalara başlıyoruz. Katılımcılığı önemsiyor, halkımızın görüşleri doğrultusunda halkımıza dokunan hizmetleri hayata geçiriyoruz. Hedefimiz Seyhan'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek. Bu hedefi doğrultusunda tüm olanaklarımızla halkımızın ve Seyhan'ımızın hizmetindeyiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.