TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimşek, Galatasaray maçına odaklandı

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Maç hazırlıklarına devam eden mavi-lacivertliler, kendi saha ve seyircisi önündeki mücadeleden mutlak galibiyet hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
Şimşek, Galatasaray maçına odaklandı

Trendyol Süper Lig, 33. Hafta maçlarıyla devam edecek. Bu sezon Avrupa hedefinden uzak kalan Adana Demirspor, Süper Lig. 33. Hafta açılış maçında Cuma günü Galatasaray’ı konuk edecek. Maç hazırlıklarına devam eden ve yoğun antrenman programıyla güç depolayan adana ekibi, kendi evindeki maçtan fire vermek istemiyor.

İlkhaber Gazetesi'nden Serhat ŞANLI'nın haberine göre; Süper Lig’de kalan 5 haftalık periyotla birlikte son viraja girilirken, zirve yarışıyla birlikte, alt sıralarda da mücadele söz konusu.. Fenerbahçe’nin geride kalan haftada Sivas deplamanında takılmasıyla Galatasaray ile arasındaki puan farkı 4’e çıkarken, 90 puanla zirvede yer alan sarı-kırmızılılar biraz daha rahatlamış durumda..

Bu sezon Avrupa hedefinden uzak kalan Adana Demirspor, ligin 34. Hafta maçında sahasında lider Galatasaray’ı konuk edecek. Yeni Adana Stadı’nda oynanacak olan Adana Demirspor – Galatasaray maçı 26 Nisan Cuma günü saat 20.00’de başlayacak.

Hazırlıklarına yoğun antrenman programıyla devam eden Adana Demirspor, kendi evinde ve kendi taraftarının karşısında çıkacağı mücadeleden galibiyet hedefliyor. Hikmet Karaman nezaretinde çalışmalarını sürdüren Adana ekibi, dün yapılan son antrenmanda, ısınma hareketleriyle başladı, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından taktik çalışmaları ve çift kale maçla son buldu.

Adana ekibi, 41 puanla 11., lider Galatasaray 90 puana sahip.. Mavi-lacivertli ekip Galatasaray sonrası, 35. Hafta İstanbulspor 36. hafta Gaziantep ve son hafta Antalya ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz sezon ligi 4. sırada tamamlayıp, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan ve Konferans Ligi play-off hattında penaltılarda veda eden Yukatel Adana Demirspor, bu sezon yine Avrupa arenasında yer almak istese de, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla hedefte uzaklaştı.

Ligde son hafta itibariyle Galatasaray 90 puanla zirvede yer alırken, geride kalan haftada Sivas ekibine takılan Fenerbahçe 86 puanla ikinci, Trabzonspor 55 puanla 3’ncü, 51 puanlı Beşiktaş 4’ncü ve Başakşehir 49 puanla 5’nci sırada bulunuyor.

Ülke puanımıza göre bu sezon ilk 5 ekip Avrupa arenasında boy gösterecek. Geçtiğimiz sezon Avrupa macerasına Konferans Lig’inde başlayan ve play-off’u penaltılarda kaçıran Adana ekibi bu sezon yine Avrupa hedefiyle yola çıksa da, sezonun ilk devresinin son haftalarında yaşadığı puan kayıplarıyla hedeften uzak kaldı. Adana Demirspor, kalan Galatasaray, İstanbulspor Gaziantep ve Antalya maçlarından maksimum puanları alıp, üst sıradakilerin ise kaybetmesini bekleyecek.

METİN KORKMAZ PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Metin Korkmaz, Samsunspor maçı ile ilgili PFDK’ya sevk edildi. TFF’den yapılan açıklama şöyle; YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. Kulübü Başkanı METİN KORKMAZ’ın 20.04.2024 tarihinde oynanan YILPORT SAMSUNSPOR-YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir..

adana demirspor

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.