TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soner Çetin, Şambayadı mahallesinde vatandaşlarla buluştu

Çukurova Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, Şambayadı Mahallesi'nde Toki Evleri açık semt pazarında düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 09:50
Kaynak: BÜLTEN
Soner Çetin, Şambayadı mahallesinde vatandaşlarla buluştu

Çukurova Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, Şambayadı Mahallesi'nde bulunan Toki Evleri açık semt pazarında düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar sonrası yaptığı konuşmada, Ramazan ayının bereketiyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çetin, Çukurova genelinde iftar sofralarını kurmaya devam ettiklerini ifade etti. İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş ile birlikte Şambayadı TOKİ Mahallesi sakinleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi ve tüm hemşehrilerinin Ramazanlarını kutladı.

Soner Çetin, Şambayadı mahallesinde vatandaşlarla buluştu 2

31 Mart yerel seçimlerine iki gün kaldığını belirten Çetin, Çukurova'nın hizmetlerin kesintiye uğramaması, projelerin devamı ve başlanan işlerin bitirilmesi için deneyim ve ustalık gerektirdiğini vurguladı. Çözülmesi gereken imar sorunları olduğunu ve bunları çözme yolunda önemli adımlar attıklarını belirten Çetin, seçimlere iki gün kala tüm destekleriyle açık ara farkla seçimleri kazanacaklarını ifade etti ve "Herkesin başkanı olmaya devam edeceğim" dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.