TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toroslar ilçesinde Sevgililer Günü'nde 22 nikah kıyıldı

Mersin'in Toroslar ilçesinde, merkez ilçe Toroslar Belediyesine 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek üzere başvuruda bulunan 22 çift dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 17:25
Kaynak: İHA
Toroslar ilçesinde Sevgililer Günü'nde 22 nikah kıyıldı

Sevgililer Günü’nü kendileri için daha özel bir tarihe getirmek isteyen 22 çiftin nikah akitleri, saat 08.00’de başlayarak gün boyu sürdü. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bir araya gelen çiftlerin nikah törenleri yarım saatlik arayla gerçekleştirildi. Nikahların ardından duygularını ifade eden çiftler, evlilik tarihlerinin özel olmasını istediklerini belirterek; “Evlilik yıl dönümlerimizi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kutlamanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi.


“Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde rekor bir müracaat aldıklarını kaydederek, tüm çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Yılmaz, “14 Şubat Sevgililer Günü’nün şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Aile yapısı ne kadar güçlü ve sağlam olursa toplum da o kadar güçlü olur. Hayatlarını birleştiren çiftlerimizin nikahlarının hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

mersin sevgililer günü

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.