TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Gülnar: Seçimden galip çıkan rahatsız edilmemeli, görevini en iyi şekilde yapması sağlanmalıdır

Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar, 31 Mart Pazar Günü yapılan yerel seçimlere ilişkin açıklamasında, "Seçimden galip çıkan rahatsız edilmemeli, görevini en iyi şekilde yapması sağlanmalıdır. Kişinin temel hak ve özgürlüğü üzerine yapılacak herhangi bir olumsuz girişim, ülkemiz demokrasinin yara almasına sebep olacaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 12:45
Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU
Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Gülnar: Seçimden galip çıkan rahatsız edilmemeli, görevini en iyi şekilde yapması sağlanmalıdır

Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar, 31 Mart Pazar Günü yapılan yerel seçimlere ilişkin açıklamasında,  "Seçimden galip çıkan rahatsız edilmemeli, görevini en iyi şekilde yapması sağlanmalıdır. Kişinin temel hak ve özgürlüğü üzerine yapılacak herhangi bir olumsuz girişim, ülkemiz demokrasinin yara almasına sebep olacaktır" dedi.

Gülnar, açıklamasında, halkın oylarıyla seçilen belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve muhtarları tebrik etti.

Seçimlerde halkın hür iradesinin sandığa yansıdığını belirten Gülnar, çıkan sonuca herkesin saygı duyması gerektiğini ifade etti.

Seçim sonrası kısır tartışmaların bitmesi ve gereksiz gündem oluşturarak ülke gündeminin meşgul edilmemesini istedikleri dile getiren Türk-İş 4. Bölge Başkanı Gülnar, "Bundan sonra olması gereken, seçilen belediye başkanlarının bulundukları ilde, ilçede ve beldelerde halka vaat ettiği projeleri zaman kaybetmeden hayata geçirmeye başlamasıdır" dedi.

Demokrasi şöleni havasında geçen seçimde ortaya çıkan sonuçlara yapılan itirazların hoş olmadığını savunan Gülnar, şunları kaydetti:

"Kim olursa olsun, kaybedenler sorunu kendi içinde aramalıdır. Seçimden galip çıkan rahatsız edilmemeli, görevini en iyi şekilde yapması sağlanmalıdır. Kişinin temel hak ve özgürlüğü üzerine yapılacak herhangi bir olumsuz girişim, ülkemiz demokrasinin yara almasına sebep olacaktır. Huzursuzluğa yol açacak, halkın hür iradesiyle verdiği oylara ipotek koymaya çalışmak, kim olursa olsun siyasi ahlaka yakışmayan bir girişim olarak siyaset sahnesinde yerini alacaktır."

Gülnar, başta Adanalı hemşerileri olmak üzere Türk-İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların yönetim kadroları ve üyelerinin Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.