TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vakıfbank’da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Vakıfbank Ortaokulunda coşkuyla kutlandı. Türkçe öğretmeni Cengiz Matar nezaretinde çalışan Vakıfbank Ortaokulu Bando Takımı tören başlamadan önce Turgut Özal Bulvarı Polis Evi kavşağından başlayarak kortej eşliğinde bando çalarak okula giriş yaptı. Korteje Okul Müdür Yardımcısı Emo Sağlam, beden eğitimi öğretmeni Tuncay Nuralış, resim öğretmeni Nuray Biçer, teknoloji tasarım öğretmeni Semiha Işık ve diğer öğretmenler eşlik etti. Çevre evler ve esnaftan yoğun ilgi gören kortej vatandaşların ilgi odağı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
Vakıfbank’da 23 Nisan coşkusu

Bando takımını. Okula girişiyle başlayan tören halk oyunları ekibinin gösterisi, öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı şiir, şarkı, keman gösterisi ve Türkçe öğretmeni Muzaffer Sarıtürk’ün okuduğu şiirle şölen devam etti. Türkçe öğretmeni Fatma Özkan Hallaçoğlu günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

İlkhaber Gazetesi'nden Tevfik DİNÇKALMIŞ'ın haberine göre; İngilizce öğretmeni Serap Atik’in hazırladığı İngilizce şarkılar yoğun ilgi gördü. Çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda  Vakıfbank ortaokulu öğrencilerinin gösterileri aileleri ve öğretmenleri tarafından ilgiyle izlendi.

Vakıfbank Ortaokulu

Türkçe öğretmeni Zuhal Erdem nezaretinde hazırlanan “Memleket İsterim” ve “Yurdum” şiirlerini öğrencilerden İnci Sude Günindi, Erdem Bayram, Zeynep Atıl okudu.  

Müzik öğretmeni Özden Sümer Güleç’in öğrencilerle hazırlayıp eşlik ettiği keman ve şarkılar programa renk kattı.  Sahnenin görsel bir şölene dönüştüğü programda sahne hazırlığını resim öğretmenleri Ellfe Müjgan Mertoğlu, Muhammed Zihni Güllü ve Nuray Aksu gerçekleştirirken,  sahne düzenlenmesi konusunda beden eğitimi öğretmenleri de destek oldu.

Öğretmen ve öğrencilerin katıldığı çeşitli yarışmalarla devam eden kutlama programı oyun ve halaylarla son buldu.

Okul Müdürü Muhammed Murat Aydın büyük emekler ve özveriyle hazırlanan töreni büyük bir keyifle izlediğini belirterek öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Vakıfbank Ortaokulu

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.