TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yanan TSYD binası DAİMFED tarafından yeniden yapılıyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği ile DAİMFED arasında yanan TSYD binasının yeniden yapılmasıyla ilgili protokol imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2023 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2023 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yanan TSYD binası DAİMFED tarafından yeniden yapılıyor

ADANA (İLKHABER)- Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, DAİMFED olarak özel bir beton firması sponsorluğunda geçtiğimiz aylarda yanan TSYD Adana Şubesi’nin yeniden yapılacağını, projenin de 2 ayda yapılacağını söyledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ile Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) arasında yanan TSYD binasının yeniden yapılmasıyla ilgili protokol imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, yangın sonrası TSYD’de incelemelerde bulunduklarını da hatırlatarak, “Yangın sonrası yönetim olarak bir araya geldik ve ne yapabiliriz diye konuştuk. Üyemiz olan Yıldırım Uluğ üstlenebileceğini söyledi. Kendisine de teşekkür ediyoruz. Spor Yazarları Derneği, bizim için önemli bir yer tutmaktadır. Allah tekrarını yaşatmasın. Yeni dernek binası projemiz 2 ay gibi kısa bir sürede firmamız tarafından tamamlanacak. Firmamız da önümüzdeki hafta temelini atacak inşallah” dedi.

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de göstermiş oldukları duyarlılık için DAİMFED’e ve üyelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer ve projeyi yapacak firma temsilcisi arasında protokol imzalandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.