TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni sezon ‘Futbol Oyun Kuralları’ spor basınıyla paylaşıldı

TSYD Adana Şubesi ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti işbirliğiyle ‘Futbol Oyun Kuralları Eğitim Semineri’ gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2023 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2023 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yeni sezon ‘Futbol Oyun Kuralları’ spor basınıyla paylaşıldı

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti(ÇGC) işbirliğiyle ‘Futbol Oyun Kuralları Eğitim Semineri’ gerçekleştirildi. ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen spor yazarları ve spor paydaşlarının buluştuğu seminerde, futbolda değişen oyun kuralları anlatıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, “TSYD Adana Şubesi olarak her yıl düzenlediğimiz Futbol Oyun Kuralları Eğitim Semineri’ni bu yıl Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte yapıyoruz” dedi.

Böylesine anlamlı bir eğitim seminerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden  Hoşfikirer, “TSYD Adana Şubesi olarak eğitime her zaman büyük önem veriyoruz. Bugün de çok değerli insanlarla bir aradayız. Kulüplerimizin altyapı hocaları da buradalar. Geleneksel olarak düzenlediğimiz eğitim seminerimizde futbolda değişen oyun kurallarıyla ilgili olarak spor ailesi ve paydaşlarına bilgi aktarımı için buradayız. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim” diye konuştu.

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer’in açılış konuşmasının ardından Gözlemci ve Futbol Federasyonu Hakem Eğitmeni M. Kürşat Uçar, değişen oyun kuralları konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Kürşat Uçar, “Yeni futbol sezonunun Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Futbolda önce sporcu sağlığı gelir. Kurallar buna göre uygulanır. Hakemler kuralları uygular. Bu kurallar da futbolun gelişmesi, daha ileriye taşınması için çok önemli.

Bu kurallar da futbolun gelişmesi, daha ileriye taşınması için çok önemli. Bugün biz de 2023-2024 sezonunda futbolda uygulanacak yeni kuralları sizlerle paylaşacağız. İyi ve verimli bir seminer diliyor ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Yeni futbol sezonunun Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Seminerin ardından TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer ve ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, semineri yöneten Kürşat Uçar’a plaket vererek, teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.