TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir Belediyesi 3. kreş temelini attı

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğirli’ye verdiği kreş sözünü hızla gerçekleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yüreğir Belediyesi 3. kreş temelini attı

ADANA (İLKHABER) - Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğirli’ye verdiği kreş sözünü hızla gerçekleştiriyor. İlçeyi modern tesislerle donatan Kocaispir, şimdi de Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapılacak olan kreşin temelini attı.

Eğitime ve çocuklara verdiği önemi her alanda gösteren Kocaispir, Yüreğirli annelere bir müjde vererek ilçeye yeni bir kreş yapımına başlanacağını duyurmuştu. Kocaispir, bu müjdenin ardından kısa bir süre sonra Yüreğir’e kazandıracağı üçüncü kreşin temelini Kazım Karabekir Mahallesi’nde attı.

Yüreğir Belediyesi 3. kreş temelini attı-1

PTT Evleri Hanım Sabuncu ve Atakent kreşlerinin ardından annelerin heyecanla beklediği üçüncü kreşin temeli Kazım Karabekir Mahallesi’nde atıldı. 680 metrekare alanda 2 katlı olarak tasarlanan kreş 5 sınıftan oluşacak. Atölye, çocuk oyun ve sosyal aktivite alanların da yer alacağı kreş tamamlandığında 150 öğrenci kapasitesi ile Yüreğirli ailelere hizmet verecek.

yüreğirkreş

Bir kreşin daha temelini atmanın mutluluğuyla konuşan Kocaispir, “Bugün burada hizmet zincirimize bir halka daha ekliyoruz. Söz verdiğimiz Kazım Karabekir Mahallesi Kreşimizin temelini atıyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde hizmete sunacağız inşallah. Annelerimize nefes olabilirsek, annelerimizin yükünü bir nebze hafifletebilirsek kendimizi mutlu hissederiz. Başta Kazım Karabekir Mahallesi olmak üzere Yüreğir’e hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

yüreğirbelediyesikreş

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.