TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir Devlet Hastanesi yolu projesi tamamlandı

Yüreğir Belediyesi tarafından başlatılan Yüreğir Devlet Hastanesi yolu projesi kısa sürede tamamlanarak hizmete açıldı. Yeni yol, ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
Yüreğir Devlet Hastanesi yolu projesi tamamlandı

Yüreğir Belediyesi tarafından 2 ay önce başlatılan Yüreğir Devlet Hastanesi yolu projesi tamamlanarak hizmete açıldı. Yeni yol, Yüreğir Devlet Hastanesi ile Mustafa Kemalpaşa Bulvarı arasındaki mesafeyi büyük ölçüde kısaltarak hem yakıt hem de zaman tasarrufu sağlayacak.

Yapımına 2 ay önce başlanan proje kapsamında, Yüreğir Devlet Hastanesi yolundan başlayıp Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'na kadar uzanan çift yönlü 15 metre genişliğindeki yol tamamlandı. Bu yeni yol ile hastane ile bulvar arasındaki mesafe 3 kilometreden 250 metreye düşürüldü.

Yüreğir Devlet Hastanesi yolu projesi tamamlandı 2

Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, yeni yolun hizmete açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Hastaneden araçla çıkan vatandaşlarımız Mustafa Kemalpaşa Bulvarı’na ulaşmak için Ege Bağatur Bulvarı’nı kullanarak Orgeneral İzzettin Çalışlar Kışlası’nın oradan dönmek zorunda kalıyordu. Bu da yaklaşık 3 kilometrelik bir mesafeydi. Yaptığımız yeni bağlantı yolunu kullanarak hemşerilerimize önemli bir ulaşım kolaylığı sağladık. Yeni yolumuz Yüreğir'e hayırlı olsun" dedi.

Yüreğir Devlet Hastanesi yolu projesi tamamlandı 3

Ayrıca, Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan Serinevler Parkı'nın yanından başlayarak hastane girişine kadar uzanan yeni yol, bisiklet ve yürüyüş yolu ile de donatıldı, böylece sadece araçlar değil, aynı zamanda yaya ve bisiklet kullanıcılarına da hizmet veriyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.