TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz orman teşkilatına dair talep ve beklentilerini değerlendirdi

Orman yangınlarıyla daha etkin mücadele ve ormanları koruma görevini hassasiyetle yerine getiren orman çalışanlarını Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İşletme Müdürü Mehmet Doğan ve teknik personel tarafından karşılanan Bölge Müdürü Yılmaz, Aladağ ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2022 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2022 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yılmaz orman teşkilatına dair talep ve beklentilerini değerlendirdi

Ahmet AKDENİZ/ ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER) - Orman yangınlarıyla daha etkin mücadele ve ormanları koruma görevini hassasiyetle yerine getiren orman çalışanlarını Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

​Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz inceleme ve denetimlerde bulunmak üzere Pos Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti. İşletme Müdürü Mehmet Doğan ve teknik personel tarafından karşılanan Bölge Müdürü Yılmaz, Aladağ ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ormancılık çalışmalarının daha etkin ve verimli olarak sunulması, orman köylüsünün bu çalışmalardan kaynaklı ekonomik gelirlerinin arttırılmasının masaya yatırıldığı görüşmelerde Yılmaz, orman teşkilatına dair talep ve beklentilerini değerlendirdi. Burada görüş alış verişinde bulunan Yılmaz, kendisine yöneltilen sorulara da yanıt verdi.

Daha sonra Çataloluk Yangın Gözetleme kulesini ziyaret eden Yılmaz, personel ile bir araya geldi. Yapılan çalışmalar hakkında İşletme Müdürü Mehmet Doğan'dan bilgi alan Yılmaz, yerel sorunlar ve çözüm önerileri konusunda istişarede bulundu.

Göreve yeni başlayan Aladağ İlçe Kaymakam'ı Emre Cebeci'yi de makamında ziyaret eden Bölge Müdürü Yılmaz, Cebeci’ye yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Yılmaz, orman teşkilatına göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı Cebeci’ye teşekkür etti​. Aladağ İlçe Kaymakam'ı Emre Cebeci’de ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.