TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir Belediyesinden Pratik Çözüm; ‘Konteyner PTT’

Yüreğir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in talimatıyla merkeze uzak ya da kırsal mahallerde yaşayan vatandaşların il veya ilçe merkezine gitmek zorunda kalmadan PTT hizmetlerinden yararlanabilmesi için ‘Konteyner PTT’ hizmeti tasarlandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yüreğir Belediyesinden Pratik Çözüm; ‘Konteyner PTT’

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER)- Yüreğir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in talimatıyla merkeze uzak ya da kırsal mahallerde yaşayan vatandaşların il veya ilçe merkezine gitmek zorunda kalmadan PTT hizmetlerinden yararlanabilmesi için ‘Konteyner PTT’ hizmeti tasarlandı.

konteynerler, şubeleri olarak hizmet verecek.

Yüreğir Belediyesi’nin PTT Adana Başmüdürlüğü ile yaptığı iş birliğiyle tasarlanan ve belediye şantiyesinde üretilen ‘Konteyner PTT’, merkeze uzak yaşayan vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak. İlk olarak Yakapınar ve Solaklı mahallelerinde hizmet verecek. Bir konteyner de emeklilerin keyifle vakit geçirdiği Kışla Emekli Kütüphanesi yanına yerleştirilecek.

‘Küçük PTT merkezi’ olarak nitelendirilen ve her türlü tahsilat, para yatırma, posta, kargo gönderme gibi işlemleri yapacak şekilde dizayn edilen konteyner şubelerde, sigorta ve askerlik borçlanmasına kadar tüm işlemler yapılabilecek.

Çözüm üreten bir anlayışla hizmet sunduklarını kaydeden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Konteyner PTT şubelerimiz vatandaşlarımız için büyük kolaylık sağlayacak. Kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız artık şehir merkezine gitmeden PTT ile ilgili bütün işlemlerini kolaylıkla yapabilecek. Çözüm üreten bir belediye olarak hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.