TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir Belediyesinden Ramazan’da gıda desteği

YÜREĞİR BELEDİYESİ’NİN RAMAZAN AYININ GELMESİYLE BİRLİKTE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SAĞLADIĞI GIDA DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yüreğir Belediyesinden Ramazan’da gıda desteği

Adana Yüreğir Belediyesinin Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere sağladığı gıda desteğinin artarak devam ettiği bildirildi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yıl boyu ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunan Yüreğir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte gıda yardımlarını artırarak vatandaşların evlerine ulaştırmaya devam ediyor. Bugüne kadar ihtiyaç sahibi ailelere 135 bin gıda kolisi desteği sağladığı belirtilen Yüreğir Belediyesi ekiplerinin, Ramazan ayı ile birlikte çalışmalarını yoğunlaştırdığı kaydedildi. İçerisinde kuru bakliyattan yağa, çaydan şekere kadar pek çok ürün yelpazesini barındıran koliler Ramazan boyunca da birçok haneye ulaştırılacağı ifade edildi.

“Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız”

İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da yanlarında olduklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın tüm İslam alemine, ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar her zaman halkımızın yanında olmaya, ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmaya çalıştık. Bu yıl da mübarek Ramazan ayı öncesi çalışmalarımızı tamamladık ve hazırladığımız erzak kolilerini sofralara ulaştırıyoruz. Tüm hemşehrilerimize sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma içinde sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan ayı diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.