TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Kanlı: Seçimin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Tabipler Odası İlköğretim Okulu’nda eşi Demet Hanım ile birlikte oy verdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2023 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2023 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yusuf Kanlı: Seçimin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER)-  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Tabipler Odası İlköğretim Okulu’nda eşi Demet Hanım ile birlikte oy verdi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oy verme işlemini Eşi Demet Hanım ile birlikte, Çukurova ilçesinde bulunan Adana Tabipler Odası İlköğretim Okulu'nda 1135 No’lu sandıkta gerçekleştirdi. Kanlı, “Cenab-ı Allah ülkemizi, milletimizi zillete düşürmesin, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Seçimin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını, hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.


Oy işlemini gerçekleştirdikten sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, "Biz, Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak, terör örgütlerinin bu coğrafyadan kökünün kazınarak Türkiye'mizin daha da büyüyüp, güçlenmesini; emperyalizme karşı gür çıkan sesimizin tekrar kısılmamasını isteyen milyonlarca vatandaşımızla birlikte Turan ülkümüze, Türk ve Türkiye Yüzyılı'na olan inancımızı ve kararlılığımızı bugün bir kez daha sandığa yansıttık. Cenab-ı Allah ülkemizi, milletimizi zillete düşürmesin; birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Seçimin ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olmasını, hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.