TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zehir tacirlerine gün ortasında baskın

Adana’da polis, ‘torbacı’ olarak bilinen sokak satıcılarıyla onlara uyuşturucu temin eden zehir tacirlerinin yakalanması için gün ortasında düğmeye bastı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2022 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2022 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Zehir tacirlerine gün  ortasında baskın

Ahmet AKDENİZ

ADANA (İLKHABER) – Adana’da polis, zehir tacirlerine yönelik gün ortasında kent genelinde 17 ayrı adrese eş zamanlı şok baskınlar düzenlendi. Sokakta uyuşturucu satan 12 kişi gözaltına alındı. Yatak odasından silah çıkan S.K.’nın; “Silahtan haberim yok. Kim koydu bilmiyorum” dedi.

GÜN ORTASINDA BASKIN

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ‘torbacı’ olarak bilinen sokak satıcılarıyla onlara uyuşturucu temin eden zehir tacirlerine yönelik kapsamlı bir soruşturma başlattı. Uyuşturucu satılan sokaklar da; torbacılar da tek tek tespit edildi. Söz konusu şüphelilerin yakalanması için gün ortasında düğmeye basıldı. Kent genelinde 17 adrese eş zamanlı şok baskınlar gerçekleştirildi.

HER TAŞIN ALTINA BAKILDI

Hedefteki 12 şüpheli de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Polis, baskın düzenlediği adresleri didik didik aradı; hemen her taşın altına baktı. Yapılan aramalarda da; boyları 50 ile 200 santimetre arasında değişen 19 kök Hint keneviri, 2 ayrı paket halinde 5.67 gram esrar, 12 paket halinde 3.73 gram metamfetamin, 2 ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 132 adet fişekle birlikte ‘yeşil reçete’ ile verilen ve uyuşturucu özelliği de olan 75 adet hap ele geçirildi.

SİLAHTAN HABERİ YOKMUŞ

Operasyon düzenlenen adreslerden biri de S.K.’nın (36) merkez ilçe Seyhan’a bağlı Şakirpaşa Mahallesi’ndeki evi oldu. Önce ellerinde uzun namlulu silahlarıyla ekipler evin etrafını sarıp, güvenlik önlemi aldı; ardından da şok bir baskın gerçekleştirildi. Polis, evin odunluk olarak kullanılan bölümünde ‘yeşil reçete’ ile verilen ve aynı zamanda uyuşturucu niteliği olan 75 adet sentetik hap, yatak odasında da bir ruhsatsız tabanca ve 81 adet fişek buldu. Gözaltına alınan S.K., “Silahtan haberim yok. Oraya kim koydu bilmiyorum” dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.