TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zirve yolu

Yazının Giriş Tarihi: 17.03.2023 16:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 16:48

Süper Lig’de 26. haftaya geldik ve bu hafta sonrası sezonun bitimine kalıyor 8 hafta.. Ligde şuan Galatasaray farklı bir şekilde zirvede bulunuyor. Ardından Fenerbahçe, Beşiktaş ve dördüncü olarak da kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor geliyor. Gurur kaynağımız..

Şöyle son iki sezona baktığımızda gayet iyi bir grafik çizdiler. Performansıyla tüm dikkatleri üzerine çektiler. Ve hatta tüm dünyada transferleriyle konuşuldular. Tabi o güzel performanslarına maalesef hakemlerimizin hatalı kararları gölge düşürdü. Puanları gitti.

Ancak yılmadılar ve yoluna bakıp istikrarlı bir şekilde devam ettiler. O kadar puan kayıplarına rağmen hâlâ zirve yolunda emin adımlarla yoluna da devam ediyorlar. Hedefimiz yine ilk 4 ve Avrupa kupaları..

Son haftalarda kaçan puanlarımız oldu aslında.. Yoksa şimdi bence 2-3 gibi bir sıralamada olurduk. Tabi sağlık olsun.. Bize ilk 4 de yeter. Sonuçta Avrupa kupalarında boy gösterirsek daha iyi işler de yapacağımıza eminim.

Yılmak yok.. Adana Demirspor’umuz, bu sezon sonunda hedefine ulaşacak, lige damgasını vuracak ve Avrupa hedefine ulaşacaktır. Buna hepimiz canı gönülden inanıyoruz. Tüm kent o konuda hem fikir ve kenetlenmiş durumda..

Evet! Heyecanlıyız.. Zirve yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Adana Demirspor’umuzun yanındayız. Bu hafta rakip Antalyaspor.. Bu zorlu maratonda bu hafta Antalya maçı yeni bir seri olur ve hedefimize gideriz.. Başarılar dileğiyle..

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.