TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zorlu deplasman

Yazının Giriş Tarihi: 09.12.2022 17:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.12.2022 17:41

TFF 1. Liginde sezonun ilk yarısının bitimine kaldı son 3 hafta ve haftalar ilerledikçe heyecan daha da artıyor. Bir yandan zirve yarışı, öte yanda ise alt sıralardan kurtulmaya çalışanlar.. Hal böyle olunca mücadeleler de kıran kırana geçiyor.

Kentimizin önemli ekiplerinden Adanaspor, bu zorlu yolda bu sezon maalesef bir türlü istikrarı bulamadı. Hatta son 3-4 yılın en kötü sezonu dahi diyebiliriz. Umarız sezon sonu sıkıntı yaşamaz. Ligin ikinci devresi daha zorlu geçeceğine göre ona göre ara transferi iyi değerlendirmesi ve şimdiden düşünmesi iyi olur diye düşünüyorum.

İstenilen performanstan çok uzaktalar, kazanabileceği maçları kaybediyorlar.  Skor olarak öne geçiyorlar ama skoru koruyamıyorlar. Yani iş ciddi.. Şimdiye kadar iki teknik direktör değişimi yaşadılar ve yenisi gelecek mi merak konusu..

Sonuçta öyle yada böyle lig devam ediyor ve ekip elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda.. Ligde her hafta daha da zorlu, daha da stresli geçiyor. Tünelin ucunu daha iyi görmek için daha iyi sonuçlar lazım..

Bu hafta sonu rakip Ankaragücü ve maç deplasmanda.. Zorlu bir maç olacağı kesin.. Temennimiz mutlaka puanla dönmeleri.. 

Evet! Adanaspor bu hafta zorlu bir deplasmana çıkacak. Ankara Keçiörengücü karşısında alınacak puan yada puanlar bir nefes daha aldıracak. Adanaspor’umuzun boş dönmeyeceğini umuyor ve başarılar diliyoruz..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.