TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zorlu deplasman

Yazının Giriş Tarihi: 08.01.2023 16:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.01.2023 16:54

Süper Lig heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Sıkışık bir program dahilinde devam eden Süper Lig’de hem hafta içi ve hafta sonu oynana maçlarla beraber ekipleri yoğun bir mesai sardı. Bu sezon Dünya Kupası nedeniyle verilen uzun ara ile birlikte devre arası da olmayacak.

Hal böyle olunca bundan sonra sezon sonuna kadar yoğun ve yorucu bir dönem yaşanacak. Ayrıca bu hafta içi 12 Ocakta transfer dönemi başlayacak ve bir yandan maçlar devam ederken, öte yandan ise transfer çalışmaları sürecek.

Bu zorlu maratonda iyi bir grafik çizen ve hedefine emin adımlarla devam ede Adana Demirspor, bu bugün zorlu Başakşehir deplasmanına çıkacak. Rakip kendisinde sadece ve sadece 1 puan önde bulunmakta..

Hal böyle olunca çok çekişmeli olacağı ve tam 6 puan değerinde bir maç olacak bence.. Belki gol olarak kısır bir maç olur ama çok çekişmeli olacağı kesin.. O bakımdan keyifli bir maç bizi bekliyor.

Temennimiz kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor’un 3 puanı alarak gelmesi.. Çünkü bundan sonra alınacak her puan altın değerinde olacak. Sezon sonu hedefimiz için her puan çok değerli..

Evet! Zorlu bir maraton ile birlikte keyifli maçlara imza atan ve ligde farkını ortaya koyan Adana Demirspor, bugün Başakşehir’e konuk olacak. Ekibimizin alacağı galibiyet ile zirveye bir adım daha yaklaşacağını temenni ediyor başarılar diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.