TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zorlu kupa sınavı

Yazının Giriş Tarihi: 08.11.2022 17:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.11.2022 17:56

Geride kalan haftada Pendikspor’u kendi evinde mağlup eden Adanaspor, şimdi Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçına çıkacak. Şöyle baktığımızda rakip zorlu, yani zorlu bir kupa sınavı olacak. Sonuçta maç hem deplasmanda, hem de rakip kendisi gibi 1. Lig ekibi ve 20 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Ligde 12 hafta geride kaldı ve şimdiye kadar iyi bir performans göremedik. Beklediğimiz Adanaspor bu değil.. Her ne kadar 3-4 sezon hep düşme sıkıntısı yaşasa da, bu sezon çok şey bekliyorduk ama maalesef hiç şansı iyi gitmedi. Sağlık olsun diyelim. Beklentimiz bundan sonra daha iyi bir Adanaspor görmek..

Tabi şu ligde sezonun ilk yarısı bitmeden en az 30 puanın üzerinde bir performans bekliyoruz. Pendik gibi bir ekibi mağlup ettiyse, demek ki daha iyisi de olabilir. O bakımdan ilk yarıda kalan maçlardan puanlar bekliyoruz ve 30 puanın üzerinde bir başarı umudumuz..

Kentimizin köklü bir ekibinin daha iyisini yapmasını kim istemez ki.. Kadro iyi ve önemli olan hep birlikte inanmaları.. Devre arasına iyi bir puan ile girip, ardından birkaç transfer ile daha güçlü bir şekilde ikinci yarıya girebilirler. Daha her şey bitmedi.

Evet! Lig her geçen hafta daha da zorlu hale geliyor. Maçlar çekişmeli ve güçlü olan puanları alıyor. Lig ile birlikte kupada da heyecan devam ediyor. Adanaspor’un kupanın 4. Tur maçı zorlu olacak. Rakip Samsunspor.. Fakat kimin ne yapacağı belli olmaz. Adanaspor, geçtiğimiz hafta Pendik’ten 3 puanı aldığı gibi kupada da maçı neden almasın! Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.