TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömer Çelik: “Provokasyonlarla mücadele ederek hep birlikte bu seçim çalışmalarını yürüteceğiz”

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2023 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2023 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ömer Çelik: “Provokasyonlarla mücadele ederek hep birlikte bu seçim çalışmalarını yürüteceğiz”

İBRAHİM BAYSAL-ÖZEL HABER

AK Parti Sözcü Ömer Çelik, deprem nedeniyle boşaltılan Ak Parti Çukurova İlçe Başkanlığı binasına yapılan saldırı sonrasında binayı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yapılan saldırıda E.K. isimli saldırgan  otomatik pompalı tüfekle defalarca ateş açtı. Açılan ateş sonucunda parti tabelasında, camlarda ve içerideki duvarlara mermiler isabet etti. Şüpheli olayda kullandığı tüfekle polis ekiplerince yakalandı.
Bölgeye gelip incelemelerde bulunan Ömer Çelik’’ "Arkadaşlar ilçe binamıza bir saldırı gerçekleşti. Buraya bir şahıs bir pompalı tüfekle 13-14 kere ateş ediyor. Burada yakalandıktan sonra da aldığımız bilgiler doğrudan AK Parti’ye karşı AK Parti binasının hedef alarak bu eylemi gerçekleştirdiğini söylüyor. Ben kendim işte bu şu partiyi mensubum diye bir parti ismi veriyor. Tabii o sebeple AK Parti’ye karşı olduğunu o motivasyonla gerçekleştirdiğini söylüyor. Tabii bu şahsın eyleminin kendisinin şu partiye aitim o şu motivasyonla yapıyorum demesinin şu aşamada bir önemi yok. Ama esas olan şu işte ben televizyonlardan izliyordum. AK Parti’nin bazı söylemleri sebebiyle bu eylemiş gerçekleştirmek istedim şeklinde bir şeyi, yaklaşımı var” dedi.

Ömer çelik bütün provokasyonlarla mücadele edeceklerini belirterek "Saldırı olursa olsun, nasıl gerçekleşirse gerçekleşsin, hangi provokasyon olursa olsun hiçbir şekilde bundan geri adım atmadan sandığa doğru giderken bütün provokasyonlarla mücadele ederek hep birlikte bu seçim çalışmalarını yürüteceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.