TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunceli’yi tedirgin eden görüntü: Karda Görülen Yılanlar Deprem Habercisi mi?

Tunceli'nin Hozat ilçesinde, kış uykusunda olması gereken yılanlar karların üzerinde belirdi. Bu olağandışı durum, bölge sakinlerini tedirgin etti ve depremin habercisi olarak yorumlandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
Tunceli’yi tedirgin eden görüntü: Karda Görülen Yılanlar Deprem Habercisi mi?

Kar üzerinde gezinen yılanlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Hayvancılıkla uğraşan Okan Duman, yaşanan durumu şaşkınlıkla karşılayarak, "Her tarafta yılan var. Ne oldu bu doğaya böyle, acaba deprem mi olacak? İnanamıyorum, kışın ortasında karların üzerinde yılanlar dolaşıyor. Kışın ortasında yılanlar ortaya çıkıyor. Bu normal değil" şeklinde ifade etti.

Normalde şubat ayında kış uykusuna yatan yılanların karların üzerinde görünmesi, köylüler arasında endişe yarattı. Bazı vatandaşlar, yılanların deprem öncesinde tuhaf davranışlar sergilediğine inanırken, deprem bilimciler ise son zamanlarda Tunceli'nin ciddi bir deprem tehdidi altında olduğunu ve 7,4 büyüklüğünde bir deprem beklediklerini açıklamışlardı.

Bu haberde Tunceli'nin Hozat ilçesindeki olağandışı durum ve yaşanan endişeler aktarılıyor. Yılanların kar üzerinde görünmesi, vatandaşın deprem korkusunu artırıyor.

tunceli yılan

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.