TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

12. sınıf öğrencilerine MEB’den son dakika! Devamsızlık hakkında flaş değişiklik

Veliler tarafından sıklıkla araştırılan devamsızlık problemine yenilik yapıldı. Uzun zamandır tartışma konusu olan 12. sınıf öğrencilerine yönelik devamsızlıkla ilgili gelişmeler Milli Eğitim Bakanı tarafından açıklandı. Bundan sonra 12. sınıflar için devamsızlık affı gelecek. 

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
12. sınıf öğrencilerine MEB’den son dakika! Devamsızlık hakkında flaş değişiklik

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında 12. sınıflar için devamsızlık affı görüşülmeye başlandı. Üniversite sınavına hazırlanan kişiler tarafından okula çok gidilememektedir. Hal böyle olunca devamsızlık affıyla ilgili görüşmeler başlandı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklama kapsamında devamsızlık affı açıklaması yapılacağı duyuruldu. Yapılan bu açıklamada da öğrencilerin ve velilerin devamsızlık problemi çözülmüş oldular. 

Bildiğiniz gibi 12. sınıflar sınava hazırlandıklarından, dersaneye veya özel derse gittiklerinden dolayı okullarına gidememektedirler. Hal böyle olunca da Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından açıklama yapıldı. yapılan açıklamada devamsızlık affı açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada devamsızlık affı beklentilerini ele alındı. Öğrencilerine de okul eğitiminin yeterli olduğunu ve ekstra kursa gerek kalmadığını belirtirken ayrıca devamsızlık için de tolerans talebi ve girdiği sınıfın bu talebi desteklemesi dikkat çekti. 

MEB tarafından yapılan açıklama kapsamında devamsızlık affı beklentileri ele alındı. Devamsızlık affı ortaya çıktığı zaman veliler ve öğrencilerin yüzleri gülmeye başlayacak. Sınıfın da bu talebi desteklemesi sebebiyle böyle bir kararın geleceği düşünülmekte.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.