TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deprem Farkındalık Eğitimi için son gün! Deprem Farkındalık Eğitimi Videosu İzle

Deprem Farkındalık Eğitimi, tüm kamu personeli için zorunlu bir eğitim programı olarak belirlenmiştir. Bu eğitimi tamamlayan kamu personeli, afetlere karşı daha bilinçli ve hazırlıklı olacak şekilde yönlendirilmektedir. Eğitim, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları ofisinin internet sitesi üzerinden erişilebilir durumdadır ve izlenmesi zorunlu tutulmuştur. İşte Detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
Deprem Farkındalık Eğitimi için son gün! Deprem Farkındalık Eğitimi Videosu İzle

Ülkemizde sıklıkla yaşanan doğal afetlere karşı halkın bilinçlenmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Deprem Farkındalık Eğitimi, afet öncesi, sırası ve sonrasında doğru davranışları öğretmeyi amaçlayan bir programdır. Özellikle deprem, sel, heyelan gibi afetlere karşı bireylerin ve toplumun bilinçli ve hazırlıklı olmasını hedefleyen bu eğitim, 28 Eylül tarihinden itibaren erişilebilir durumda bulunmaktadır.

Deprem Farkındalık Eğitimi, tüm kamu personeli için zorunlu bir eğitim programı olarak belirlenmiştir. Bu eğitimi tamamlayan kamu personeli, afetlere karşı daha bilinçli ve hazırlıklı olacak şekilde yönlendirilmektedir. Eğitim, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları ofisinin internet sitesi üzerinden erişilebilir durumdadır ve izlenmesi zorunlu tutulmuştur.

Afet Farkındalık Eğitimi Nedir?

Afet Farkındalık Eğitimi, AFAD tarafından hazırlanmıştır ve afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında doğru davranışları öğretmeyi amaçlar. Depremin yanı sıra ülkemizde sıkça görülen diğer afetlere karşı da bireylerin doğru ve etkili bir şekilde hareket etmelerini sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu eğitim, toplumun afetlere karşı bilinç düzeyini artırmayı ve afetlere hazırlıklı olmayı hedefler.

Afet Farkındalık Eğitimi İçin Tıklayınız

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.