TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya'daki Sel Felaketinden Etkilenen Esnafa 100 Milyon Lira Destek

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Antalya'da yaşanan sel felaketi sonrası mağdur olan esnaflara yönelik 100 milyon lira ek finansman desteği sağlandığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 16:28
Kaynak: İHA
Antalya'daki Sel Felaketinden Etkilenen Esnafa 100 Milyon Lira Destek

Antalya'da yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle etkilenen esnaflara yönelik destekler artıyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bölgedeki esnafı rahatlatmak amacıyla 100 milyon lira ilave finansman desteği sağladıklarını duyurdu. Bu destekle birlikte, Antalyalı esnafların sel felaketi sonucu yaşadıkları zorlukların bir nebze olsun hafifletilmesi hedefleniyor.

Bakan Bolat, yaptığı açıklamada, Antalya'daki esnaf ve sanatkarların yanında olduklarını vurgulayarak, "Bugünden itibaren Antalyalı esnaf ve sanatkarlarımıza 100 milyon lira daha ilave finansman desteği sağlamış bulunuyoruz. Çok yakın bir geçmişte 50 milyon lira göndermiştik. Pazartesi sabah 100 milyon lira inşallah hesapta olacak." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Antalya Valiliği ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na gerçekleştirdiği ziyaretlerde, esnafın taleplerini dinleyen Bakan Bolat, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Başkanı Abdulkadir Akgül ile görüşerek konuyu değerlendirdi. Akgül'ün, Halk Bankası'nın kredi borçlarının ertelenmesi yönündeki talebe olumlu yanıt vereceği bilgisini aktarmasıyla birlikte, esnafın finansal yükümlülüklerinin hafifletilmesi için adımlar atılmış oldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.