TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kampanya başvuran 1000 TL’yi kapacak! Bayram sonrası anında hesabınızda

Nakit ihtiyacı olanlara müjde verildi. Özellikle emekli vatandaşlara bayramdan sonra 10.000 TL para verileceği duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
Kampanya başvuran 1000 TL’yi kapacak! Bayram sonrası anında hesabınızda

Emekli vatandaşlara müjde niteliğinde haber verildi. Özellikle bayram devam ederken nakit sıkıntısı olan kişilere yardım verilmeye devam ediliyor. Yıllardır beklenen haber sonunda geldi. 

Maddi sıkıntı yaşayan emeklileri mutlu eden haber sonunda geldi. Bildiğiniz gibi her ne kadar emekli maaşına zam yapılsa da emekliler geçim sıkıntısı yaşamaktadır. Hal böyle olunca da yeni para edinme yolları aramaktadır. Bir yol da bankalardan geldi. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından gelen bilgiye göre emekli vatandaşlara kredi verilmektedir. Verilen krediler de emeklilerin ihtiyaçlarını karşılat niteliktedir. Sunulan kredi uygun faiz oranıyla sunulduğundan dolayı pek çok emekli tarafından tercih edilmektedir. Bayramdan sonra yapılacak olan bu ödemeler emeklilerin yüzünü güldürecek nitelikte olmaya devam ediyor. 

EMEKLİLERE 10.000 TL NAKİT ÖDEME YAPILIYOR! 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından emeklilere 10.000 TL nakit ödeme yapılmaktadır. Yapılan nakit ödeme hem düşük faiz oranıyla hem de esnek geri ödeme planıyla dikkat çekiyor. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.