TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koç Holding: Yapı Kredi hisseleriyle ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır!

Koç Holding, medyada çıkan Yapı Kredi hisselerinin satışına yönelik haberlerin doğruluğunu yalanladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
Koç Holding: Yapı Kredi hisseleriyle ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır!

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası AŞ'deki sahip olduğu payların satışıyla ilgili medyada çıkan haberlere ilişkin yeni bir açıklama yaptı ve bu haberlerin işlemin detaylarını gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Koç Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, Yapı Kredi hisselerinin satışına yönelik görüşmelerin devam ettiği ancak henüz kamuya açıklanacak bir gelişme olmadığı ifade edildi. Önceki açıklamada da benzer şekilde durumun kamuoyuna aktarıldığı hatırlatıldı.

HABERLERİN DOĞRULUĞU YALANLANDI

Şirketin açıklamasında, medyada çıkan haberlerin işlemin detaylarına ilişkin gerçeği yansıtmadığı vurgulandı. Koç Holding, yatırımcıların sadece şirket tarafından yapılan resmi açıklamalara itibar etmeleri gerektiğini önemle hatırlattı.

Özellikle Reuters ve Bloomberg gibi haber kaynaklarının aktardığı bilgilere göre, First Abu Dhabi Bank'ın (FAB) Yapı Kredi'deki hisseleri için görüşmeler yürüttüğü ve Koç Holding'in belirli bir miktar talep ettiği, ancak taraflar arasındaki değerleme farkının anlaşmayı zorlaştırdığı belirtilmişti.

Koç Holding'in açıklaması, medyada çıkan bu haberlerin henüz kesinleşmiş bir gerçeği yansıtmadığını ve resmi bir duyuru yapılmadığı sürece spekülasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini vurgulamış oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.