TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O banka faizsiz 20 bin TL kredi başvurusunu açtı! Üstelik hiçbir şart aramayacak

Müşteri memnuniyetini sağlamak ve bankacılık müşteri tabanını genişletmek isteyen bankaların resmi internet sitelerinde kampanyalarını duyurmaya devam ederken, kampanyalarda Denizbank ön plana çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
O banka faizsiz 20 bin TL kredi başvurusunu açtı! Üstelik hiçbir şart aramayacak

Ramazan Bayramı yaklaştıkça bankalar bayram promosyonları duyuruyor. Müşteri memnuniyetini sağlamak ve bankacılık müşteri tabanını genişletmek isteyen bankaların resmi internet sitelerinde kampanyalarını duyurmaya devam ederken, kampanyalarda Denizbank ön plana çıktı. Denizbank kampanyası kapsamında 20 bin TL faizsiz olarak nakit avans verileceği belirtiliyor. Denizbank, faizsiz nakit avans promosyonunu resmi internet sitesinde duyururken, kampanyayı da şu açıklamayla duyurdu:

“Sadece yeni müşterilere özel %1,99’dan başlayan faiz oranları ve faizsiz nakit ödemelerle 10.000 TL’ye varan finansman” “MobilDeniz ile 10.000 TL’ye varan kazanç fırsatı!”

Denizbank, resmi internet sitesinde duyurduğu kampanya kapsamında ilk kez müşterilerine 20.000 TL faizsiz nakit avans vereceğini de açıkladı. Denizbank, bu kampanyaya ilişkin şunları söyledi: “Özellikle yeni MobilDeniz müşterilerine özel %1,99’dan başlayan faiz oranları ile 10.000 TL’ye kadar kredi kampanyası koşulları ve %0 faizle 10.000 TL’ye varan taksitli nakit avans imkanından yararlanabilirsiniz.”

O banka faizsiz 20 bin TL kredi başvurusunu açtı! Üstelik hiçbir şart aramayacak 2

Denizbank, kampanya kapsamında şu açıklamayı yaptı:

29 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında MobilDeniz’i indirip ilk kez Müşteri Ol butonuna tıklayarak uzaktan DenizBank üyelik sürecini tamamlayan yeni müşteriler, promosyon avantajlarından yararlanabilecektir.

Bu kampanyada yukarıda belirtilen DenizBank üyelik işlemlerini promosyon süresi içerisinde tamamlayan tüketici kredisi müşterileri, isterlerse 10.000 TL’ye kadar 6 aya varan vade ve %1,99 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi imkanından yararlanabilmektedir.

10.000 TL’nin üzerinde talep edilen tutarlarda veya 6 aydan uzun vadeli veya sigortasız tüm kredilerde uygulanacak faiz oranı KKB puanınıza, genel borç durumunuza ve başvuru kanalınıza göre değişecektir. MobilDeniz’in DenizBank müşterisi olmanız, promosyon süresi boyunca MobilDeniz uygulaması üzerinden uygun ihtiyaç kredisi oranlarıyla kredi kullanma olanağı sağlar. Avantajlı kredi kampanyasından yalnızca bir kez yararlanılabilir.

Kampanya kapsamında kullandırılabilecek minimum kredi tutarı 1.000TL, maksimum kredi tutarı 10.000TL ve maksimum vadesi 6 aydır.

DenizBank’ın ilk müşterisiyseniz ve kredi başvurusunda bulunuyorsanız promosyondan bir ay boyunca yararlanabilirsiniz.

Banka, faiz oranlarını değiştirme, onaylı kredilerin kullanılabilirliği konusunda nihai karar verme ve kefil ve ek belge talep etme hakkını saklı tutar. Yasal süre sınırları nedeniyle azami süre. 100.000 TL üzeri için 12 ay, 50.000 TL ile 100.000 TL arası için 24 ay, 50.000 TL altı için 36 ay vade imkanı.

Kredi kullandırım ücreti başlangıçta bir kereye mahsus olmak üzere kredi tutarının binde 5 oranı alınmaktadır. Sigorta ve vergiler dahil toplam ücret, kredi kullandırım ücretleri, vergiler ve sigorta primlerinden oluşmaktadır. Bu kampanyadan yalnızca gerçek bireysel müşteriler faydalanabilecek olup, mevcut kredi türleri bireysel/tüketici kredileridir.

Kredi başvurunuz kontrol edilerek gerekli görülmesi halinde bankamızın yönlendirmeleri çerçevesinde kullandırılacaktır. Banka incelemesini tamamladıktan sonra başvurunuz reddedilebilir, talep ettiğiniz tutardan daha azı için onaylanabilir veya tamamen iptal edilir.

Gerekli gördüğümüz takdirde kredi koşullarında değişiklik yapma, kampanyaları iptal etme, faiz oranlarını değiştirme hakkımız saklıdır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.