TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O bankada hesabı olana 250 TL para iadesi! Tek işleme anında veriliyor

Garanti BBVA yeni işbirliğini A101 ile yaptı! Garanti'de hesabı olanlara A101'den yapacakları alışverişlerde 350 TL para iadesi yapılacağı duyuruldu! İşte A101 ile Garanti BBVA'dan herkese kazandıracak kampanya...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
O bankada hesabı olana 250 TL para iadesi! Tek işleme anında veriliyor

Garanti BBVA kartı olup A101’den alışveriş yapacaklara müjde! 350 TL’ye varan iade sizleri bekliyor. Üstelik peynir, yoğurt, süt ve kıyma alanlara ek indirimler de var! İşte A101 ile Garanti BBVA işbirliği ve alışveriş kampanyası! 

A101 başlattığı yeni kampanyada Garanti BBVA ile el sıkıştı! Türkiye’nin en çok tercih edilen süpermarket zincirlerinden biri olan A101, milyonlarca müşterisine 350 TL’ye varan iade fırsatı sunacağını duyurdu. Kampanyadan faydalanmak isteyenlere neler yapılacağı da bir bir açıklandı. 

Peki, A101’in Garanti BBVA ile el sıkıştığı kampanya ne? 350 TL iade nasıl alınır? Kampanyaya nasıl katılınır? İşte merak edilen her detay…

A101 Garanti BBVA ile el sıkıştı! 

Garanti BBVA ile yeni bir kampanya duyuran A101, bu kapsamda başvuru yapan tüm müşterilerine 350 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Başvuru koşullarını da açıklayan marka süt, peynir, yoğurt, kıyma ve seçili ürünleri alanlara 350 TL’ye varan para iadesi yapılacak.  

A101 kampanya başvuru koşulları neler? 

A101’in 350 TL para iadesi yapacağı kampanyanın detayları ve başvuru şartları şöyle belirlendi: 
Garanti BBVA’ya yeni katılan müşteriler, 1-30 Nisan tarihleri arasında kampanyaya başvuru yapabilecekler. Garanti BBVA mobil uygulamasını indirdikten sonra müşteri olanlar, profilinden ayarlar sekmesine girerek, “Promosyon Kodunu Paylaş/Girin” alanına A1012024 kodunu yazarak kampanyaya katılabilecekler. 
Kriterleri sağlayan ve promosyon kodunu girmiş olan müşteriler, çevrimiçi olarak A101’den yapacakları alışverişlerde 350 TL indirim alacaklar. 
Tüm indirim kodlarına müşteriler, Garanti BBVA mobil uygulaması üzerindeki Kampanyalar bölümünden ulaşacaklar. Ayrıca internet bankacılığında da kupon kodu 3 gün içinde ilgili kısımda yayımlanacaktır. Ayrıca, mobil uygulamadaki “çan” ikonundan ve “hediye paketi” ikonundan da kampanyalara ulaşılabilecek. 
Kişisel olarak oluşturulan indirim kodları, 5 Mayıs 2024’e kadar kullanılabiliyor olacak. Bu tarihe kadar yapılmayan kod kullanımları ise geçersiz sayılacak. 
Kodu giren Garanti BBVA müşterileri, 350 lira iadenin yanı sıra Bonus kredi kartıyla 500 TL alışveriş yapanlara 250 TL bonus verilecek. 
Bahsi geçen tüm koşulları sağlayanlar ise aldıkları indirimi bir sonraki alışverişlerinde kullanabilecekler. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.