TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT’den bayram sonuna nakit destek! Parası kalmayan 25 Bin TL’yi kapacak

Ramazan bittikten sonra PTT'den destek haberleri gelmeye başladı. PTT, ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlara 25 bin TL'ye kadar nakit avans vereceğini duyurdu. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar..

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
PTT’den bayram sonuna nakit destek! Parası kalmayan 25 Bin TL’yi kapacak

PTT, müşterilerine yönelik yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanyada PTT, gelir belgesi gerektirmiyor ve 25.000 liraya kadar nakit avans imkânı sunuyor. Ödemeler 36 aylık bir süre boyunca sunulmaktadır ve hem emekliler hem de işçiler için geçerlidir.

BAŞVURU KOŞULLARI

Başvuru için T.C. Kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı girmeniz yeterlidir. Gelir belgesi ya da kefil gerektirmeyen kampanya, PTT’nin herkesin erişebileceği kredi çözümlerinin sunulması yönünde hazırlanan politikanın bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Bu krediden faydalanmak isteyenler PTT şubesine giderek ya da SMS göndererek başvuruda bulunabilirler. SMS ile başvuruyorsanız lütfen cep telefonunuza “PTT” ve kimlik numaranızı yarım boşluk bırakarak 30 50’ye gönderiniz. Bu kampanya kapsamında sunulan krediler, düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle sunuluyor. Maksimum kredi tutarı 25.000 liradır ancak emekliler için bu miktar ihtiyaç duyulması halinde 70.000 liraya kadar artırılabilmektedir.

Söz konusu kredi Aktiv Bank aracılığıyla veriliyor ancak güncel faiz oranlarına PTT’nin resmi internet sitesinden ulaşılabiliyor. Aylık ödeme planını ve faiz oranını buradan kontrol edebilirsiniz. Emekli PTT aracılığıyla emekli maaşı alıyorsa 70 bin lira tutarına kadar kredi kullanma imkanına sahip oluyor.

 nakit avans

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.