TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TARSİM heyeti, Manisa'da eksperlerle buluştu

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2023 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2023 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TARSİM heyeti, Manisa'da eksperlerle buluştu

İSTANBUL (AA) - Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) heyeti, Manisa'da eksperlerle hasar durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

TARSİM'den yapılan açıklamaya göre, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire Başkanı ve TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Özdemir, TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü ve beraberindeki TARSİM heyeti, 26-27 Temmuz'da Manisa'da eksperlerle hasar durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

TARSİM heyetinin, Yunusemre, Saruhanlı, Akhisar, Salihli, Alaşehir, Sarıgöl, Ahmetli ve Turgutlu ilçelerinde görev alan eksperlerle bir araya geldiği hasar durum değerlendirme toplantılarında, dolu ve don hasarları ile ilgili yapılan kesin ekspertiz çalışmaları hakkında görüşüldü.

Sahadaki operasyonel süreçler hakkında eksperlerin değerlendirmelerini alan heyet ayrıca, risk inceleme ve hasar tespit işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar ve yeni dönemde risk ve hasar operasyon sürecine yönelik yapılacak yenilikler hakkında bilgiler verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.