TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. İşte Adana, Şanlıurfa ve Gaziantep'te 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi? Öğrenelim...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Adana ve Şanlıurfa'da coşkuyla kutlanırken, vatandaşlar toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olup olmadığını merak ediyorlar. İşte 23 Nisan'da yaşananlar:

Adana: Adana Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Adana'da toplu taşıma araçlarını ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. Belediye yetkilileri, metro ve belediye otobüslerinin 23 Nisan boyunca ücretsiz olacağını belirtti.

Şanlıurfa: Şanlıurfa'da da benzer şekilde, belediyeye ait toplu taşıma araçları 23 Nisan'da ücretsiz olacak. Şehir içi otobüs hatlarından ücretsiz olarak faydalanabilecek olan Şanlıurfalılar, bayramlarını coşkuyla kutlayacaklar.

Gaziantep: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden henüz resmi bir açıklama gelmemiş olup, 23 Nisan'da toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. Konu hakkında daha fazla bilgi almak için Gaziantep Belediyesi ulaşım birimleriyle irtibata geçilebilir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.