SON DAKİKA
Hava Durumu

Adana’da 13. Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntülere sahne oluyor

Adana’da 13. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Şehrin en büyük alışveriş merkezinde düzenlenen gösteriler ve parklara kurulan stantlar, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2025 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2025 11:01
Muhabir: İBRAHİM BAYSAL
Adana’da 13. Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntülere sahne oluyor

Adana’da bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, ilk başladığı günden itibaren kenti coşkuya boğdu. Şehrin dört bir yanına yayılan neşeli atmosfer, Adana'nın en büyük alışveriş merkezlerinde, Atatürk Park'ında ve Merkez Park'ta  başlayan etkinliklerle doruk noktasına ulaştı.

Alışveriş merkezine akın eden ziyaretçiler, her adımda karnavalın enerjisini hissetti. Renkli süslemelerle donatılan merkezde, özellikle çocuklar için düzenlenen kostüm gösterileri büyük ilgi gördü. Minikler gösterileri heyecanla izlerken, aileler de bu anların tadını çıkardı.

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.