Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üye, eş ve çocuklarına psikolojik destek!

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile Dr. Obengül Ejder Özel Aile Danışma Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında, ÇGC üyeleri ile eş ve yakınlarına psikolojik ve aile danışmanlığı hizmetlerinde yüzde 30 indirim sağlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2026 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2026 15:55
Kaynak: BÜLTEN
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üye, eş ve çocuklarına psikolojik destek!

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile Dr. Obengül Ejder Özel Aile Danışma Merkezi arasında üyeleri kapsayan önemli bir iş birliği protokolü imzalandı. Yapılan anlaşma kapsamında ÇGC üyeleri ile eş ve yakınlarına merkezde sunulan hizmetlerde yüzde 30 indirim uygulanacağı bildirildi. İmzalanan protokol ile gazetecilerin ve aile bireylerinin ruh sağlığı, aile içi iletişim ve psikolojik destek hizmetlerine daha kolay erişebilmesi amaçlanıyor. Dr. Obengül Ejder Özel Aile Danışma Merkezi’nde; Yetişkin Psikoterapisi, Aile ve Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Bireysel Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikoterapisi, Bağımlılık Terapisi ile tüm Psikometrik Değerlendirme hizmetleri sunulacak.

“ÜYELERİMİZİN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRACAK PROJELERİ DESTEKLİYORUZ”

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kurtul Çakın, yoğun çalışma temposu içerisinde görev yapan basın mensuplarının psikolojik destek hizmetlerinden faydalanmasının önemine dikkat çekerek, üyelerin yaşam kalitesine katkı sağlayacak projeleri desteklemeyi sürdüreceklerini ifade etti.

“GAZETECİLERE UZMAN KADROYLA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Dr. Obengül Ejder Özel Aile Danışma Merkezi yetkilileri ise gazeteciler ve ailelerine yönelik böyle bir sosyal destek anlaşmasının toplumsal açıdan da önemli olduğunu belirterek, danışanlara uzman kadro ile hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.