TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Depremzede vatandaşları bayramda yalnız bırakmadılar

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Adana Valisi Süleyman Elban depremzedeleri ziyaret edip bayramlarını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2023 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2023 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Depremzede vatandaşları bayramda yalnız bırakmadılar

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Adana Valisi Süleyman Elban depremzedeleri ziyaret edip bayramlarını kutladı.

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerden etkilenen kentlerden olan Adana’da depremde evleri ağır hasar alan ve yıkılan vatandaşlar için Şambayadı Konteyner Kenti kuruldu. Depremzede vatandaşlar bu konteynır kentte hayatlarını sürdürmeye başladı. Kurban Bayramı’nın gelmesiyle konteynır kentlerde kalan vatandaşları Adana Valisi Süleylan Elban ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ziyaret etti.

BAYRAMLARINI KUTLADILAR

Ziyaret sırasında depremzede vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayıp onların hal ve hatırlarını soran Adana Valisi Süleyman Elban "6 Şubat tarihinde hepimizi derinden sarsan bir felaket yaşadık. Bu felaketin yıkıcı etkileri oldu. Depremin vatandaşlarımızda yarattığı bu etkileri hızlıca sarmak için ilk andan itibaren azami gayreti gösteriyoruz. Bizler her bir vatandaşımızın yanındayız. Zor günümüzde de bayram günümüzde de daima birlikteyiz. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam'la birlikte konteyner kentte yaşayan depremzede hemşehrilerimizin bayramını kutladık” dedi.

SAĞLAM: KALICI KONUTLARA KAVUŞTURMAK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamın depremzedelere ulaştırdı. Depremzedeler için kalıcı konut yapmak için çanla başla çalışıldığına dikkat çeken Sağlam, “Adana Valimiz ile birlikte Şambayat Konteyner Kent’teki depremzedelerimizi ziyaret edip bayramlaştık. Cumhurbaşkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettikleri gibi, depremzedelerimizi kalıcı konutlara kavuşturmak için canla başla çalışacağız” diye konuştu.

Samimi anların yaşandığı ziyaret depremzede vatandaşlarla yapılan sohbetin ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.