TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kefilsiz şartsız 50.000 TL şipşak kredi! Borçlulara oh çektirecek

Gelir belgesi olmayanlar için Akbank, TEB ve Garanti Bankası'ndan müjdeli haber geldi! 50 bin liraya kadar kredi gelir belgesi olmayanlara kullandırılacak. Hem de 36 ay vade ve 3 ay ertelem imkanıyla. Peki nasıl? İşte 50 bin TL gelir belgesiz kredi şartları...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
Kefilsiz şartsız 50.000 TL şipşak kredi! Borçlulara oh çektirecek

Gelir belgesi olmayıp kredi çekemeyenler! Akbank gelir belgesi olmadan 50 bin liraya kadar kredi vereceğini duyurdu. Peki gelir belgesiz kredi nasıl çekilir? İşte Akbank 50 bin lira gelir belgesiz kredi detayları… 

Enflasyonun artmaya devam ettiği bugünlerde herkesin nakit ihtiyacı arttı. Kredi kartı kullanımlarının nakit bulunmaması nedeniyle hızla artmasına karşın Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) yeni önlemler almaya başladı. Hızla yükselen faizler nedeniyle kredi çekmek neredeyse imkansız hale gelirken, vatandaşlar her yerde düşük faizli ya da faizsiz kredi aramaya başladı. Kredi seçeneklerinin azalması üzerine de gelir belgesi olmayanların imdadına Akbank yetişti. 

Geliri olmayanların nakit ihtiyacının arttığı bugünlerde Akbank, gelir belgesiz 50 bin liraya kadar kredi vereceğini duyurdu. Verilecek olan krediye uygunluk şartları da açıklanırken, 36 ay vade ve 3 ay erteleme seçeneği de acil nakit ihtiyacı olana ilaç gibi gelecek. Peki kimler Akbank’tan gelir belgesiz 50 bin lira kredi çekebilecek? 

kredi

Gelir belgesiz kredi verilecek!

Akbank’ın duyurduğu kampanya kapsamında Garanti BBVA ve TEB Bankası da harekete geçti. Bu kapsamda gelir belgesi olmayanlara verilecek olan kredide hem 36 ay vade hem de 3 ay ödemesiz dönem de tanımlandı. Yani krediyi çekenler, ilk 3 ay hiçbir ödeme yapmayacaklar. Üstelik kredi mobil uygulama üzerinden de hemen kullanılabiliyor olacak. 

TEB, Garanti BBVA ve Akbank, başlattığı gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında düşük faiz avantajı da duyurdu. Düşük faizli kredi çekmek isteyenler için başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasında vatandaşlardan TC kimlik numarasının alınması yeterli olacak. Krediyi mevcut banka müşterileri mobil uygulama ya da banka şubeler üzerinden çekebilecekler. Ayrıca TEB’ten kredi çekmek isteyenler, TC kimlik numaralarını 4466’ya mesaj atarak da krediye başvuru yapabilecekler. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.