TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orman Genel Müdürlüğü 26 Orman muhafaza memuru alımı gerçekleştirecek

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Orman Genel Müdürlüğü, 2024 yılında 26 sözleşmeli orman muhafaza memuru alımı için başvuruları kabul etmeye başladı. Başvuru süreci ve detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
Orman Genel Müdürlüğü 26 Orman muhafaza memuru alımı gerçekleştirecek

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Orman Genel Müdürlüğü, 2024 yılında 26 adet sözleşmeli orman muhafaza memuru alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda yapılan duyuruda, sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslara göre belirlenen şartlar ve başvuru süreci açıklandı.

Başvurular, 29 Nisan 2024 ile 9 Mayıs 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak. Adaylarda aranan genel ve özel şartlar, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesi'nde belirtilen kriterlere dayanıyor.

Başvuru yapacak adayların, belirtilen tarihler arasında hatasız ve eksiksiz bir şekilde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor. Sınavın konuları ve puanlama sistemine ilişkin detaylar da duyuruda yer alıyor. Adaylar, ilgili kurumların web servisleri aracılığıyla gerekli bilgileri temin edebilecekler.

Yerleştirme işlemine ilişkin sonuçlar, adayların başvuru şartlarını sağlama durumlarına göre kesinlik arz edecek ve adaylara tek başına bir hak doğurmayacak. Yedek listede yer alan adayların yerleştirilmesine ilişkin duyurular ise Orman Genel Müdürlüğü internet sitesinden yapılacak.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.