TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil tutkunları Antalya'daki festivalde buluştu

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2023 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2023 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Otomobil tutkunları Antalya'daki festivalde buluştu

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kepez ilçesinde düzenlenen Antalya Otomobil Festivali'nde 1500 otomobil tutkunu bir araya geldi.

Kepez Belediyesi tarafından, Dokumapark'ta düzenlenen festivalde klasik, modifiyeli, off-road, motor ve drift araçları yer aldı.

Off-road gösterileriyle başlayan etkinlikte, çeşitli yarışlar yapılarak en beğenilen araçlar seçildi. 29 ilden yaklaşık 1500 aracın yer aldığı festivalde katılımcılar, motor ve drift araç pilotlarının gösterilerini izledi.

Etkinlik kapsamında, eski Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikasının pamuk ambarı bölümünün dönüştürüldüğü Antalya Araba Müzesi'nin açılışı da gerçekleştirildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, programda yaptığı konuşmada, festivale olan ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Antalya'da on binlerce gencin festival alanını doldurduğunu aktaran Tütüncü, "Festivalimizde birbirinden renkli etkinlikler yer alıyor. Otomobil sporlarıyla ilgili tüm unsurlar burada temsil ediliyor. Gençlerimiz yasal zeminde, denetimli alanlarda tutkularını sergiliyor." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.