TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ticaret Bakanlığı'ndan Michael Jordan imzalı ayakkabılar satışa çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı, gümrük işlemleri tamamlanmadığı için terk edilen Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkardı. Ancak henüz teklif veren olmadı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
Ticaret Bakanlığı'ndan Michael Jordan imzalı ayakkabılar satışa çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı, e-ihale yoluyla satışa çıkardığı eşyalar arasında, 'koleksiyonluk spor malzemeleri' kategorisinde yer alan 3 çift Michael Jordan imzalı spor ayakkabıyı duyurdu. Bu ayakkabılar, Amerikan Basketbol Ligi'nin efsane ismi Michael Jordan'ın imzasını taşıyor.

ticaret bakanlığı

İhale, Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü'ne ait ambarlarda bulunan bu spor ayakkabıların satış bedelinin 5 milyon lira olduğunu belirtti. Ancak, ihale süresince herhangi bir teklif gelmediği için Bakanlık, ayakkabıları yeniden ihaleye çıkardı.

Henüz teklif veren olmamasına rağmen, başvuru süreci devam ediyor ve ihaleye katılmak isteyenlerden 100 bin lira teminat bedeli isteniyor.

Bakanlık, bu ayakkabıları tüzel veya gerçek kişiler tarafından gümrüklere getirilip mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için ambarda bekletildiğini ve yasal süre sonunda tasfiye sürecine alındığını açıkladı.

Geçtiğimiz yıl, Michael Jordan'ın NBA final maçında giydiği bir başka ayakkabı 2,2 milyon dolara satılarak rekor bir fiyata ulaşmıştı. Bu olay, Jordan imzalı ayakkabıların koleksiyonerler arasında büyük ilgi gördüğünü gösteriyor.


 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.