SON DAKİKA
Hava Durumu

Yağmur altında yürüdüler

Adana bazı sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti üyeleri “laik ve bilimsel eğitim' için kent içerisinde yürüyüş düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2015 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2015 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ilkhaber-gazetesi.com
Yağmur altında yürüdüler

Yağmur altında yürüdüler

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Adana bazı sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti üyeleri “laik ve bilimsel eğitim' için kent içerisinde yürüyüş düzenledi.

İlk olarak Atatürk Parkı içerisinde toplanan gruplar buradan Atatürk Caddesi üzerinden 5 Ocak Meydanı’na kadar oradan da tekrar İsmet İnönü Parkı içerisine kadar yürüdü. Yağmur altında yürüyen kalabalık kitle daha sonra park içerisinde basın açıklaması yaptı. Grup adına basın açıklaması yapan Eğitim Sen Adana Şube Başkanı Ahmet Karagöz, bütün inanç, kimlik ve dünya görüşleri karşısında eşit mesafede ve tarafsız olması gerektiğini dile getirdi. Karagöz, sadece belli bir inanç sisteminin kural ve ibadetinin okullarda bütün öğrencilere dayatmasının kabul edilemeyeceğini sözlerine ekledi.

Grup açıklamanın ardından sessizce dağıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.