TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüz binlerce vatandaş Büyük Filistin Mitingi‘ne akın ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek olan Büyük İstanbul Mitingi’ne katılmak için yüz binlerce vatandaş alana akın ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 15:43
Kaynak: İHA
Yüz binlerce vatandaş Büyük Filistin Mitingi‘ne akın ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek olan Büyük İstanbul Mitingi’ne katılmak için yüz binlerce vatandaş alana akın ediyor. Öğle saatlerinden itibaren onlarca vatandaş gerek şahsi araçlarıyla gerekse de toplu taşıma araçlarıyla ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla miting alanına doğru ilerliyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün Atatürk Havalimanı’nda Büyük İstanbul Mitingi düzenlenecek. Mitinge gitmek isteyen yüz binlerce vatandaş öğle saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı’na doğru yola çıktı. 7’den 77’e onlarca ellerinde Türk bayrakları ve Filistin bayrakları taşıyan vatandaşlar miting alanına doğru gelmeye devam ediyor.

İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepki için İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün Büyük Filistin Mitingi düzenlenecek. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Cumhur İttifakı'ndaki partilerin Genel başkanlarının da iştirak edeceği mitinge dünyaca ünlü sanatçılar Yusuf İslam, Maher Zain ve Ömer Karaoğlu etkinlikte sahne alacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.