TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajları: En anlamlı ve coşkulu 109. yıl mesajları

18 Mart 1915'te, Türk askeri, dünya çapında devam eden 1. Dünya Savaşı'nda eşsiz bir destan yazdı. Çanakkale Boğazı'nın stratejik önemi büyük zaferin simgesi haline geldi. İtilaf Devletleri'nin Çanakkale'ye girmeye çalışması, Türk ordusunun büyük bir zaferle püskürtülmesiyle sonuçlandı. Zaferin 109. yıl dönümünde kahramanları anmak ve sevdiklerimizle paylaşmak için en etkileyici 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajlarını derledik. Uzun, kısa, resimli mesajlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajları: En anlamlı ve coşkulu 109. yıl mesajları

18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajları:

  • Çanakkale Zaferi'nin 109. yılını kutlarken, tüm kahraman askerlerimizi minnetle anıyoruz. Çanakkale'de sergilenen o büyük direniş ve fedakarlık, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en önemli sembollerinden biri olmuştur. Bugün, o kutsal topraklarda şehit düşenleri saygıyla yad ediyor, onların aziz hatırasını sonsuza dek yaşatıyoruz. Allah, vatanımızı ve milletimizi daima muhafaza etsin.
  • 18 Mart 1915, Türk milletinin eşsiz bir direniş ve kahramanlık destanıyla yazdığı bir destanın tarihidir. Bu kutlu zaferin 109. yılını kutlarken, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu zafer, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güzel örneğidir. Zaferiniz kutlu olsun.
  • Bu destansı zaferin ardında güçlü bir inanç, büyük bir vatan sevgisi ve özgürlük tutkusu yatmaktadır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anıyoruz.
  • Tüm dünyaya Türk milletinin boyun eğmeyeceğini gösterdiğimiz bu büyük zaferin yıl dönümünde, saygıyla anıyorum.
  • Tarihin altın sayfalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz. Onların emaneti olan bu vatanı korumak için azimle çalışmaya devam ediyoruz.
  • Toprağı vatan yapan şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. Ruhları şad olsun.
  • Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık ve cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği eşsiz bir destandır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu gününü kutluyoruz.

çanakkale zaferi mesajları

  • Çanakkale'de yazılan destanın ışığında, milletimizin birlik ve beraberliğinin önemini bir kez daha hatırlıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.Onlar mukaddes vatan toprakları için canlarını seve seve vermiş, Çanakkale Savaşları'nın kaderini değiştirmişlerdir. Her saniye, her an, her neferin fedakarlığı Türk vatan ve milletinin mukadderatını çizmiştir. Kara savaşlarına katılan ilk birlik olan 57. Alay, vatan sevgisinin ne olduğunu insanlığa göstermiştir. Bu kahraman Alayı hayranlık, minnet ve rahmetle anıyorum.
  • 18 Mart, Türk milletinin istiklal ve hürriyet aşkını tüm dünyaya gösterdiği bir gündür. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, onların bize miras bıraktığı bu toprakları sonsuza kadar koruyacağımıza söz veriyoruz.Malazgirt’te Alpaslan’ın dilinde, Surlarda Ulubatlı’nın elinde, Çanakkale cihadının yılında; Zemin kan kırmızı, ay yıldızı ak, O mübarek bayrak, işte bu bayrak! 18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun.

18 mart çanakkale zaferi

  • Benimle beraber burada muharebe eden askerler kesin olarak bilmelidir ki, bize verilen namus görevini eksiksiz yapmak için bir adım geri gitmek yoktur. Uyku, dinlenme aramanın, bu dinlenmeden yalnız bizim değil, bütün milletimizin sonsuza kadar mahrum kalmasına sebep olacağını hepinize hatırlatırım.
  • Çanakkale'de yazılan destan, Türk milletinin var olma mücadelesinin en kıymetli simgelerinden biridir. Bu zaferde şehit düşen tüm kahramanlarımızı minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.
  • 18 Mart, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük aşkının sembolüdür. Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde, bu büyük zaferin bize kazandırdığı vatan sevgisini ve milli birliği bir kez daha hissediyoruz.

çanakkale

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.