TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kocaispir'den AOSB'ye ziyaret

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’ni ziyaret ederek sanayicilerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 10:57
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Kocaispir'den AOSB'ye ziyaret

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Fatih Mehmet Kocaispir, adaylığı açıklandığı günden bu yana birçok ziyaret gerçekleştirdi. Seçim için ziyaret ve etkinliklerine hız kesmeden devam eden Kocaispir, bu kez de Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Bekir Sütçü’yü ziyaret etti.

Çeşitli konuların konuşulduğu ziyarette Başkan Kocaispir, organize sanayiyi destekleyeceklerinin sözünü Başkan Sütçü’ye verdi.

Yüreğir Belediyesi’nin mevcut Başkanı ve Yüreğir Belediyesi Başkan Adayı Kocaispir, Adana Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde organize sanayinin mevcut durum ve gelecek planları hakkında görüş alışverişinde de bulundu.

Başkan Sütçü de Kocaispir’in Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını tebrik etti ve adaylık dönemi için başarılar diledi. AOSB Başkanı Sütçü, AOSB olarak bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan bahsetti ve sanayicilerin talep ve beklentilerini aktardı.

KOCAİSPİR: SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARIMIZLA UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Kocaispir de misafirperverlikleri için Sütçü ve yönetimine ayrıca teşekkür etti ve “Sanayici ve iş insanlarımızın çalışmalarını yakından izliyorum. Şehre katma değer üreten sanayicilerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu sorunların çözümü için gayret göstereceğim. Sanayici ve iş insanlarımızla uyum içerisinde çalışacağız” şeklinde konuştu.

KOCAİSPİR: BİRLİKTE ÜRETECEĞİZ, BİRBİRİMİZİ DESTEKLEYECEĞİZ

Birçok konunun konuşulduğu toplantıda organize sanayi bölgelerini kalkındırmadan Adana’nın kalkınamayacağını da vurgulayan Başkan Kocaispir, devamında şu cümleleri kullandı:

“OSB’lerle üretimin artması için istihdam projeleri geliştireceğiz. Özellikle iş alanlarında, sanayicilikte bizlerden ne talep edildiyse biran evvel yerine getirmeye çalışacak organize sanayi bölgelerini destekleyeceğiz. Birlikte üreteceğiz, birbirimizi destekleyeceğiz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.