TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Ben Hz. Meryem' videosu ile gündeme gelen Kübra Acar yasal süreç başlattı

Sosyal medyada paylaşılan bir videonun, kendisinin Hz.Meryem olduğunu söyleyerek şeyhliğini ilan eden kadını gösterdiği iddia edilmişti. Genç kadın gerçeğin öyle olmadığını hakkında çıkan iddialar için ise yasal süreç başlattığını duyurdu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 10:09
Kaynak: Haber Merkezi

Sosyal medyada dolaşan bir video, ile gündeme gelen Kübra Acar'ın şeyhliğini ilan ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Fakat genç kadın asıl gerçeği Haber Global'e anlattı.

Haber Global'e konuşan genç kadın bir acente ile umreye gittiğini. Videonun orjinalinin 'ben hz.meryem' ibaresi olmadığını ve bunu yapanlara hakkını helal etmedğini açıkladı.

Sosyal medya'dan ise yazılı açıklamada bulunan Acer şunalrı aktardı;

"Yazılan yazı, haberler gerçeği yansıtmamakla birlikte hiç bir araştırma yapmadan haberi yayan basın organlarına, hakaretlere karşı yasal sürecin avukatlarım Av. Selin Betül Ayyıldız Av. Mehmet İlkay Özde tarafından başlatıldığını kamuoyuna bildiririm. Geçtiğimiz aylarda bir tur firması ile Umre ziyaretine katıldım. Tur kafilesi ile çekilen görüntüler tanımadığım kişiler tarafından videonun üzerine 'Ben Hz.Meryem' yazılarak paylaşılmaya başlanmıştır."

hz meryem

hz meryem

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.