TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Refah Kaybını Telafi Edeceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabük mitinginde açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki dönemde refah kaybını telafi edeceklerini dile getirerek, ''Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon Allah'ın izniyle yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başladığında bunların hepsi için daha geniş bir hareket alanına sahip olacağız. İşte o zaman ülkenin imkanlarını milletimizin tüm kesimlerine yansıtarak son dönemde yaşanan refah kayıplarını fazlasıyla telafi edeceğiz.''dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Refah Kaybını Telafi Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karabük Mitinginde açıklamalarda bulundu.

İşte konu başlıklar:

''Sevgili Karabüklüler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bu sefer arayı biraz açtık galiba. Karabük'ü özlemişiz. 

Maşallah şu katılıma bak. Merak ettim sordum ne kadar? Emniyetin verdiği 46 bin. Bu ne demektir 31 Mart akşamı zaferi Karabük'te beraber kutlayacağız.

Karabük, Türkiye sanayisinin can damarları arasında yer alıyor. Ekonomimize eşsiz katkılar sunuyor. 

Karabük hem güzel, hem merhametli bir şehir olarak ülkemiz ve milletimiz için rahmettir. Mayıs ayında yapılan seçimlerde kardeşinize yüzde 64'e varan oranlarda destek verdiniz. Sizlerin sevgisine, vefasına layık olabilmek için bizler de daha çok çalışacağız. Ekibimle çok çalışacağım, yerel yönetimlerle ele ele verip Karabük'ü çok farklı yere taşıyacağız. ''

"REFAH KAYBINI TELAFİ EDECEĞİZ"

''Sadece bu yıl deprem bölgesine 1 trilyon liradan fazla kaynak aktardık. İstanbul başta olmak üzere risk altında şehirlerin depreme hazırlanmaları gerekiyor. 

Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon Allah'ın izniyle yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başladığında bunların hepsi için daha geniş bir hareket alanına sahip olacağız. İşte o zaman ülkenin imkanlarını milletimizin tüm kesimlerine yansıtarak son dönemde yaşanan refah kayıplarını fazlasıyla telafi edeceğiz. Türkiye'yi 21 yılda nasıl büyüttüysek yine büyüteceğiz. Azimle ve sabırla çalışarak üstesinden gelemeyeceğimiz yoktur. Yeter ki aramıza fitnecileri sokmayalım. 

Karabük'ün yanımızda yer alacağına inanıyorum. Karabük, emeğin alın terinin şehri Karabük, 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız, kararlı mıyız? Gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız?

İnşallah Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ı milli irade bayramı olarak kutlayacağız. Her seçim aynı zamanda kimin kiminle ol yürüdüğünü, kimin nerede durduğunu gördüğümüz bir sınamadır. ''

"ŞİMDİ BİZİM KARADENİZ ÇAYINI DEMLİYORLAR"

''Geçtiğimiz mayıs ayında karşımızda kurulan ittifakı hazırlıyorsunuz değil mi? Şimdi nerede bunlar? 6'lı masa ne oldu? Parlamentoda bunlardan biri yok, hepsi de gitti. Dağıldılar gittiler. Birisi de hani diyordum ya, o da Ankara'da daire tutmuşlar. Kim o? Şimdi o dairede takip ediyor. Tüm suçu Bay Kemal'in sırtına yükleyip hepsi de şimdi kendi keyfine bakıyor. 6'lı masa dediler, 16'lı masa dediler, birileri de masanın altına girdi. Şimdi bizim Karadeniz'in çayını demliyorlar. 

Bu ucube ittifaktan geriye masanın gizli ortağı DEM'le bir türlü adını koyamadıkları, millete çıkıp ne olduklarını anlatamadıkları tuhaf bir ilişki kaldı. Sorsan, ittifak yapmadık diyorlar. Ama pek çok yerde ortak belediye başkan adayı, ortak belediye meclis üyesi listesi çıkartıyorlar, belediye bürokrasisi pazarlığı yapıyorlar. DEM'in hiçbir söz hakkı olmayan tabanının iradesini tek parti faşizminin günümüzdeki temsilcisi CHP ile pazarlık masasına sürdüler. Bedeli hala bilinmeyen bu kirli pazarlıkların gerisinden hangi pis kokular, hangi menfaat paylaşımları, hangi hain taktikler çıkacak inşallah hep birlikte göreceğiz. Şu anda yargı bunları takip ediyor. Şimdiden bazı emareler ortaya çıkmaya başladı.''

PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

''Ülkenin gündemi deprem, bunların umurunda değil. Hatta depremzedeler hakaret ediyorlar. Bizim gündemimiz terörü sınırdan arındırmak. Onlar ise utanmasalar terör örgütüne militan yazılıp eğitime girecekler. Hangi meseleyi ele alırsak alalım karşımıza benzer manzaralar çıkıyor. Şimdi bir de valiz valiz para görüntüleri çıktı. Dolar mı dersin, avro mu dersin. Türk siyasetini kirletmeye, kendilerine oy verenler başta olmak üzere insanımızı utandırmaya kimsenin hakkı yok. Nereden nerelere geldik. Allah'tan korkuları var mı bilmeyiz ama kuldan utanmayandan uzak durmak lazım. 

Dün ekranlarda 'aramızda kalsın kazanıyoruz' diyorlardı. Bugünde 'aramızda kalsın kazanıyoruz' diyorlar. aramızda kalacak bir şey yok , herkes bilsin. Bu CHP'den bu DEM'den ve maalesef duruşlarıyla onların değirmenlerine su taşıyanlardan hiçbir şey olmaz.''

"KARABÜK'E 94 MİLYAR LİRA KAMU YATIRIMI YAPTIK"

''Bizim davamız Türkiye Yüzyılı davasını inşa etme anlayışıdır. Karabük'te 21 yılda 94 milyar lira kamu yatırımı yaptık. Karabüklü iş verenlerimizi 1,1 milyar lirayı aşan prim teşviki sağladık. Enerjide merkez, Eskipazar, Safranbolu ve Yenice'ye doğal gaz arzını sağladık.

Karabük 31 Mart'a hazır mı? Ben de karşımdaki tabloya bakarak hazır olduğunuza inanıyorum. Belediye başkan adaylarımızı sizlere emanet ediyorum. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.''

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.