TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim programını Ayasofya'da tamamladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Ayasofya Camii'nde akşam namazını kıldı. Seçimden bir gün önce klasikleşen Ayasofya ziyaretinde namaz kıldı. Cumhurbaşkanı'na sevgi gösterisi yoğundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 23:49
Kaynak: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki mitinglerinin ardından Fatih'e geçerek Ayasofya Camii'nde Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile akşam namazını kıldı. Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ile birlikte 31 Mart yerel seçimleri için İstanbul'da devam ettirdiği programlarını tamamladıktan sonra Ayasofya Camii'ne geçti. Burada yoğun ilgi ve dualarla karşılanan Erdoğan ve Kurum, camide akşam namazını eda etti.

Bu ziyaret, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim dönemlerinde Ayasofya Camii'ne verdiği önemi ve sembolik değeri bir kez daha vurguladı. Hatırlanacağı üzere, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin son gününde de İstanbul'daki mitinglerinin ardından Ayasofya Camii'ne giderek akşam namazını kılmıştı.

Ayasofya Camii, tarihi ve kültürel açıdan önemli bir simge olmanın yanı sıra, İstanbul'un kalbinde yer alması sebebiyle siyasi ve dini liderlerin önemli ziyaret noktalarından biri olarak kabul ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ziyareti, İstanbul'daki yerel seçim atmosferine dair de sembolik bir mesaj içeriyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.