Gazeteci Meral Kara Delen göz yaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı

Adana'da vefat eden gazeteci Meral Kara Delen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü olan 47 yaşındaki Delen, endoskopi sırasında yaşanan komplikasyon nedeniyle hayatını kaybetti. Cenazesi Kabasakal Mezarlığı’nda düzenlenen törenle toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2025 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2025 15:34
Muhabir: Meryem Ünal

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü gazeteci 2 çocuk annesi Meral Kara Delen (47), 14 Şubat günü endoskopi yaptırmak üzere Yüreğir Devlet Hastanesi’nde bulunan Balcalı Hastanesi’ne gitti.

Cenaze

İddiaya göre, operasyon sırasında komplikasyon oluştu. Yoğun bakıma kaldırılan Meral Kara Delen bugün sabaha karşı hayatını kaybetti.

Cenaze

Cenazesi Kabasakal Mezarlığında toprağa verildi. Törene, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin AK Parti İl Başkanı Tamer Dağlı, yakınları ve çok sayıda meslektaşı katıldı.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emrah Beriş, “Her türlü tıbbi müdahalede bulunuldu ama maalesef sabaha karşı kendisini kaybettik. Çok üzgünüz kendisi işini çok iyi yapan, fedakar, cefakar tam bir basın emekçisiydi. İşini herkesin üzerinde tutardı. Bunların dışında çok iyi anneydi. Konuyla ilgili hukuki prosedür işlemeye başladı. Üniversite olarak pazartesi günü gerekli incelemeye başlatacağız. Hastaneye ikinci başvurusunda her türlü müdahalenin yapıldığını biliyoruz. Bir kusur, eksiklik varsa her türlü tedbir alınacak. Meral hanım bizim çalışma arkadaşımız ancak başka biri de olsaydı aynı işlemler yapılacaktı.” diye ifade etti.

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.