TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Keloğlan'ın tepki çeken savunması: Kilolarca mama dağıttım, barınaklara bağış yaptım

İstanbul Başakşehir'de bir sitenin içerisindeki "Eros" isimli kediyi canice öldüren İbrahim Keloğlan, Türkiye'nin konuştuğu davada yeniden yargılanıyor. Bugün hakim karşısına çıkan Keloğlan'ın ilk sözleri ise herkesi şaşırttı...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
İbrahim Keloğlan'ın tepki çeken savunması: Kilolarca mama dağıttım, barınaklara bağış yaptım

Kan donduran bir olay, 1 Ocak'ta İstanbul Başakşehir'deki bir sitede yaşandı. İbrahim Keloğlan, 03.15 sıralarında site sakinleri tarafından beslenen 6 yaşındaki Eros isimli kediye asansörde tekme attı. Kediyi koridora kaçmasını engelleyerek kapıları kapatan Keloğlan, yaklaşık 5 dakika boyunca tekmelemeye ve üzerine basmaya devam etti. Bu vahşi saldırı sonucunda talihsiz hayvan hayatını kaybetti.

ibrahim keloğlan cezası

Mahkeme kararı, sanığın gerçekleştirdiği eylemin niteliği ve ağırlığı göz önüne alındığında hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının cezadan muafiyet anlamına geleceği gerekçesiyle iptal edildi. Küçükçekmece 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararını kaldırdı.

ibrahim keloğlan

Tepki çeken savunmasıyla dikkat çeken İbrahim Keloğlan, duruşmada şu sözleri dile getirdi: "8 Şubat'ta verdiğim ifademde de belirttiğim gibi, suçsuz olduğumu tekrar vurgulamak istiyorum. Anlık bir psikolojik bunalım sonucu yaptığım hata, hayatım boyunca unutamayacağım bir yanılgı oldu. Hayvanları beslemek ve onlarla vakit geçirmek, benim için bir tür terapiydi. Kilolarca mama alıp dağlık alanlara dağıttım ve hayvan barınaklarına bağışta bulundum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve bundan sonra da devam edeceğim. Ayrıca, psikolojik destek alacağımı taahhüt ediyorum. Bazı kişilerin yanlış bilgilerle halkı yanılttığını düşünüyorum, bu durum da halkı kin ve düşmanlığa sürükledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.