TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Keloğlan, Eros'un İşkenceyle Öldürülmesi Davasında Hakim Karşısına Çıkacak

İstanbul Başakşehir'de asansörde sitenin kedisini tekmeleriyle öldüren İbrahim Keloğlan'ın duruşması 13 Mart Çarşamba günü görülecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
İbrahim Keloğlan, Eros'un İşkenceyle Öldürülmesi Davasında Hakim Karşısına Çıkacak

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bulunan bir sitede, İbrahim Keloğlan tarafından işkenceyle öldürülen Eros adlı kedinin davası yeniden görülecek. Bu trajik olay, hayvan hakları savunucuları ve toplumun geniş kesimleri tarafından büyük bir infiale yol açmıştı

İstanbul Başakşehir'de bulunan sitede doğup büyüyen ve yaklaşık 6 yaşındayken aynı sitede yaşayan Eros adlı kedinin İbrahim Keloğlan tarafından işkence ile öldürülmesine ilişkin dava, 13 Mart saat 10.30'da Küçükçekmece Adalet Sarayı'nda görülecek.

Eros'u öldüren ve daha önce tutuklanıp ilk duruşmada serbest bırakılan İbrahim Keloğlan için en üst sınırdan ceza verilmesi isteniyor. 

Ne Olmuştu?

1 Ocak günü sabaha karşı İbrahim Keloğlan, Ağaoğlu My World Europe sitesinde karşılaştığı Eros adlı kediyi tekmelemeye başladı. Keloğlan'ın tekmelerinden kaçmaya çalışan Eros, apartmanın içine koştu. Ancak Keloğlan, kapıları kapatıp Eros'un kaçmasını engelledi ve ona yönelik şiddeti sürdürdü. Dakikalarca süren bu şiddet sonucunda Eros maalesef hayatını kaybetti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.